I et åpent innlegg på Facebook-gruppen oppslagstavla i Alta går den profilerte pokerspilleren Brian Rundhaug ut med etterlysning av det Altaposten erfarer er turneringspengene etter en pokerturnering i Alta.

– Etter en middag på Sentrumsgrillen lørdag 27. mai klokka 19, ble det glemt igjen en sekk innenfor glassveggen, ved utgangen av Sentrumsgrillen. I sekken lå det et større beløp med kontanter. Forglemmelsen ble oppdaget kun 30 min senere, men da hadde noen vært i sekken og stjålet pengene, skriver Rundhaug.

Ifølge kilder Altaposten har snakket med, skal det i sekken ha vært rundt 40.000 kroner i premiepenger.

Anmeldt

Videre i Rundhaugs innlegg heter det at forholdet har blitt anmeldt til politiet. Nå håper de bare at den som har stjålet pengene leverer de tilbake.

– Sentrumsgrillen har videoovervåkning. Om du/dere leverer pengene anonymt i en konvolutt vil vi frafalle anmeldelsen, og glemme saken. Vi ønsker bare pengene tilbake. Hvis så ikke skjer, vil etterforskningen ved hjelp av videobevis vise hvem som har stjålet beløpet, skriver han.

Altaposten har vært i kontakt med initiativtaker i Texas Nord, Trond Sundby. Han støtter seg til Rundhaugs uttalelser og sier han ønsker at pengene kommer til rette.

Sundby ble tidligere i Altaposten omtalt som leder av Texas Nord. Dette stemmer ikke og Altaposten beklager.