Alta IF leverte en skuffende sesong i 2016, og måtte kjempe hardt for å klare en plass blant de syv beste lagene i sin 2.-divisjonsavdeling. Men de gjorde i hvert fall jobben, noe som betyr et svært spennende og utfordrende serieoppsett i år.

– Det blir som en slags 1. divisjon light, og det ser jeg frem til. Jeg har veldig lyst til å revansjere den svake 2016-sesongen. Da var vi ikke gode nok, fastslår Reginiussen, som skrev under ny kontrakt med moderklubben i går ettermiddag. Den strekker seg i første omgang ut 2017.

– Jeg er jo veldig glad i klubben og ønsker å bidra til at vi får sving på sakene igjen. Akkurat nå er stallen tynn, men jeg har troen på at det vil ordne seg utover vinteren. Får vi på plass Thomas Braaten og ny kontrakt med Mathias Dahl Abelsen er vi langt på vei. Vi er nødt til å skaffe spillere som hever nivået. Det må vi ha for å kunne matche lagene vi møter når sesongen sparkes i gang, sier han.

Inntil videre fortsetter han å pendle mellom Trondheim og Alta.

– Jeg er ferdig på skolen til sommeren. Deretter venter et turnusår som jeg håper jeg kan tilbringe i Finnmark, men det er ikke avklart. Vi får håpe at det ordner seg.

Alta IF-trener Rune Repvik er glad for at midtbanekrigeren fortsetter i gult og blått.

– Det er kjempeviktig for oss. Samtidig som det er sunt og bra å få inn nye ansikter, trenger vi spillertyper som Christian. Hans relasjoner med de andre på laget var ikke helt topp i 2016, noe som er naturlig med tanke på pendlingen. Vi håper det det blir bedre i år. Og selv om Christian ikke hadde sin beste sesong betyr han så mye for laget at vi er villige til å akseptere pendling i noen måneder til. Det er et viktig signal at en av våre største stjerner fortsetter i klubben. Forhåpentligvis gjør flere av de vi ønsker oss det samme, smiler Repvik.