Fremre korsbånd er avrevet og BUL-spiller Matias Skaufel Hindbjørgmo (17)  må se hele den kommende håndballsesongen fra tribunen.

– Ingen god beskjed å få, men jeg var forberedt på at jeg kunne få en slik beskjed selv om jeg håpet på noe mindre alvorlig. Nå må jeg bare tenke positivt og trene godt både før og etter operasjonen. Så kan jeg garantere at jeg kommer sterkere tilbake hvert fall i løpet av neste sesong, sier han.

Må avvente operasjon

Det ble også konstatert sprikk i bein i kneet. Det gjør at kirurgen som har vurdert skaden og skal stå for operasjonen vil vente litt før han gjør inngrepet.

– Jeg må vente til beinskadene er grodd og beskjeden jeg har fått er at det kan ta litt tid. Kirurgen signaliserer operasjon rundt juletider, men vi skal også se det litt an om det er mulig å gjøre tidligere. Jeg regner uansett med at jeg ikke er klar for spill igjen før til høsten neste år. Ni til 12 måneder er ikke uvanlig etter en slik skade, avslutter den talentfulle bakspilleren som sitter på tribunen når lagkameratene sesongåpner i 3. divisjon søndag.