Den tyske klesgiganten Zalando har valgt å bruke henne som representant for det norske markedet i sin nye satsing på yoga. På sin norske nettside har de et stort intervju med henne. Intervjuet er oversatt til flere språk og er tilgjengelig i alle de 14 markedene hvor Zalando opererer.

Stiina Tangen Andersen har utviklet konseptet “Stiina Yoga Lifestyle” med en intensjon om å inspirere og motivere mennesker til å leve deres liv i sitt fulle potensial.

– Å hjelpe mennesker er blant mine største verdier, og med mitt arbeid ønsker jeg å hjelpe mennesker med å oppdage deres personlige styrke slik at de kan opprettholde en sunn kropp og et sunt sinn, sier Stiina til nettsiden til klesgiganten.

YOGA FOR GIGANT: Slik ser intervjuet med Stiina ut inne på Zalandos nettside. Zalandos nettbutikk er prisbelønnet og en av de største kanalene for netthandel i Norge i dag. Foto: Zalando

Hun startet med yoga som en midlertidig praksis fordi kroppen hennes var såpass nedbrutt at annen trening ikke var et alternativ.

– Jeg hadde hørt at restorativ Yin yoga kunne hjelpe på den type helseutfordringer jeg opplevde, som gjorde valget enkelt: Jeg hadde ingenting å tape på å prøve. Det viste seg at yoga var akkurat det kroppen min trengte for å kunne starte prosessen med å helbrede seg selv – fra innsiden og ut, sier altajenta.