Alta-keeper Kjetil Thomassen ligger fortsatt på sykehuset i Hammerfest etter at han søndag fikk ankelen ut av ledd og brakk noen småbein nederst i foten under fotballkampen mot Tromsdalen.

– Jeg er signalisert operasjon i løpet av helga dersom hevelsen går ned. Og de har anbefalt meg å bli på sykehuset hvor jeg kan ligge med foten høyt og motta pleie når jeg trenger det, sier Thomassen som ikke mister humøret av den grunn.

–  Jeg får smertestillende når behovet er der, og ikke minst mat når jeg ønsker det. Jeg har tv på veggen og iPaden i fanget. Et abonnement på Tv2 sumo gjør at jeg får med det som skjer i Premier league - akkurat som om det er noe å se på for min del om dagen, sier United-supporteren (som opplevde at favorittlaget gikk på sin tredje strake smell da de tapte mot Watford søndag) med et smil.

Legene mener han uten problemer skal kunne komme tilbake på fotballbanen.

– Det skal opereres inn en plate og noen skruer, men legene er trygge på at dette skal gå bra. Og det er heller ingenting som tyder på at jeg ikke skal kunne komme tilbake på fotballbanen, men når det kan skje er det ingen som kan være sikre på, avslutter Thomassen fra sykesenga der han ligger med fjernkontrollen i handa og iPaden i fanget.