Bereiste kvinner i alderen 30-40 år vil fort dra kjensel på merkenavnet OBJECT. Butikken fører nemlig merkevarene Selected Femme, Vila og sitt eget – Object, og kan i helhet betegnes som «Vera Moda pluss».

Millioninvestering

Åpningen av ny butikk i Amfi Alta betyr en investering på rundt millionen for administrerende direktør i Best Retail Norge AS (Brn), Trond Ivar Homo. Brn driver allerede butikkene Jack & Jones og Vera Moda og OBJECT vil integreres knyttes til disse butikkene.

– OBJECT er ikke en enkeltstående butikk, men vil komme som et supplement til dem vi allerede driver. Her vil vi kunne tilby merkevarer med en litt høyere prisklasse, uten at det blir for dyrt, sier Homo.

Kjeden har allerede tilsvarende butikker i Orkanger, Levanger og Namsos, som omsetter for rundt tre millioner i året. Homo har stor tror på at Alta vil legge seg på samme nivå.

– Vi synes det er artig å komme til Alta og har som sagt gjort lignende i andre byer med stor suksess, sier Homo.

MER DAMEMOTE: OBJECT-butikken i Trondheim ser slik ut. Snart åpner de i Alta med tilknytning til Vera Moda og Jack & Jones. Foto: Privat

Takker senterledelsen

Brn har samarbeid med flere sentre i Amfi-gruppen, men det er i Alta de trives best.

– En slik investering hadde aldri blitt gjort dersom vi ikke var sikre. Vi har et fantastisk samarbeid med senterledelsen i Alta og ser frem til å åpne den nye butikken. Samtidig vil jeg takke alle som har sagt seg villig til å være med på laget, sier han og legger til at det fortsatt er mulighet for å komme innom og søke jobb.

Blir bedre

Senterleder Frode Wilhelmsen ønsker butikken velkommen.

– Vi føler at OBJECT fyller ut et segment innen dametekstil vi ønsker å bli bedre på fremover. Samtidig er Trond Ivar Homo en mann vi samarbeider godt med, og jeg har god tro på at dette vil forbedre en allerede god butikk, sier Wilhelmsen.

  • OBJECT åpner i uke 41.