Lørdag kveld spilte Anne Gudrun Michaelsen og Esben Thomassen Andersen på Aronnesrocken for flere tusen mennesker. Førstkommende fredag er de nok en gang i vinden, da kan du nemlig se dem på TV2 sitt nye musikkprogram «The Stream».

Spilt inn med TV2

Programmet er en musikkonkurranse hvor band, artister, solister og DJ-er skal konkurrere om en platekontrakt med Sony Music, Universal Music Group og Warner Music Group. Fredag er det premiere på programmet som skal sendes på TV2 i hele høst.

– Vi har allerede gjort noen opptak i sommer med TV2 i hovedstaden og det er vel kanskje noe av det som skal sendes på fredag. Vi vet litt om hva som skal vises på fredag, men vi har som alle de andre artistene som er med, skrevet under på at vi ikke kan si noe, sier Thomassen Andersen, som sammen med Michaelsen utgjør duoen Pasemaker.

1 av 100

De kom med i konkurransen blant 1500 innsendte bidrag fra band og artister fra hele landet.

– Vi sendte inn en låt som heter «Wolf», som vi laget selv for en stund siden. De likte visst låten, for vi er blant de 100 som ble plukket ut til videre deltagelse, noe vi selvsagt er strålende fornøyd med det, sier Thomassen Andersen.

– Hemmelig

Han forteller at innspillingene i sommer ga dem nyttig erfaring som de skal bruke i karrieren videre.

– Vi har som nevnt spilt inn noe med TV2 i sommer og det har vært en prosess hvor vi har lært enormt mye. Vi har blant annet lært hvordan vi skal takle mediepresset, samt jobbe med oppgaver som skal løses på kort tid. Sistnevnte vil dere forstå mer av når dere ser programmet, sier musikeren hemmelighetsfullt.

Vinn-vinn-situasjon

Duen har jobbet knallhardt i studio i hele sommer, men ingen ting av dette kan gis ut på grunn av deltakelsen i programmet.

– Vi er under kontrakt med TV2 og har derfor ikke mulighet å slippe nye låter mens The Stream pågår. Derfor har vi laget masse låter som skal slippes etter at det hele er over, sier Thomassen Andersen.

Han forteller at de egentlig ikke skulle melde seg på, men er glad for at de gjorde det i dag.

– Vi fant ut at programmet sikkert vil ha masse seere og at det forhåpentligvis vil generere nye fans over hele landet. Vi har også, så langt, blitt kjent med masse musikere fra hele Norge og fått en bredt kontaktnett, så for oss er deltakelsen en vinn-vinn-situasjon, uansett hvordan det går, sier han.

– Fin mulighet

Han er også fornøyd at de fikk muligheten til å vise seg fram for hjemmepublikumet under Aronnesrocken.

– Vi er ganske så nyoppstartet og sånn sett var det fantastisk at festivalen ga oss muligheten til å få spille som nest siste band på lørdag. Det er en spilletid som nye band sjeldent får, så takk til Aronnesrocken, sier Thomassen Andersen.

Duoen som lager musikk i elektropop-sjangeren fikk også terningkast fem av Altaposten etter sin konsert.

– Vi er veldig fornøyd med femmern. Vi streber etter å lage gode låter og gjøre det bra live, og et slikt terningkast gir oss ny giv fremover. For de som ikke var der, så kan jeg si at vi åpnet konserten med låten «Wolf» som tok oss med videre til musikk-konkurransen på TV2, smiler Thomassen Andersen.

Fredag klokken 20.00 kan du se Pasemaker på TV2. Programmet blir ledet av musikeren Tarjei Strøm som også besøkte Aronnesrocken  i år. Han var blant annet DJ på Studenhuset City.