IKKE VIS DEM STRØMMÅLEREN: Ved hjelp av målernummeret, i kombinasjon med øvrig info, kan selgerne bytte kraftleverandør uten ditt samtykke. Alta kraftlag har mottatt informasjon som vitner om at dette foregår i kraftlagets område nå.
(Foto: Arkiv)

IKKE VIS DEM STRØMMÅLEREN: Ved hjelp av målernummeret, i kombinasjon med øvrig info, kan selgerne bytte kraftleverandør uten ditt samtykke. Alta kraftlag har mottatt informasjon som vitner om at dette foregår i kraftlagets område nå. Foto: Arkiv

– Ikke gi dem tilgang til opplysninger om strømmåleren din!

Alta kraftlag advarer kundene sine.

Alta Kraftlag melder at de har fått informasjon om at selgere som skal være tilknyttet et kraftselskap går rundt og banker på dørene hos kraftlagets kunder i Alta. I en post på Alta kraftlags facebookside fremgår det at selgerne hevder det aktuelle kraftselskapet har et samarbeid med Alta kraftlag.

– Vi har ikke noe samarbeid med dem, slik det opplyses om. Alta Kraftlag har heller ikke utlevert noen informasjon om kunder som vi tidligere har byttet måler hos, skriver kraftlaget, før de kommer med en advarsel til alle kunder:

– Vi oppfordrer til å ikke gi selgerne tilgang til eller opplysninger om måleren med mindre dere faktisk ønsker å inngå avtale med kraftselskapet. Ifølge våre kilder risikerer dere da at selgerne får satt i gang prosess slik at dere bytter kraftleverandør uten ytterligere informasjon eller samtykke. Ønsker dere å bytte kraftleverandør finnes mere informasjon om dette på vår hjemmeside.

Les mer om samme tema
 
Redaktøren anbefaler
 

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

kommunestyret

– Min vakt og mitt ansvar

Fristbruddene var verre enn antatt, men nå er barnevernet på rett kurs.

Endrer svømmestil

Når det blir sterk strøm, bruker oppdrettslaksen annen teknikk for å komme seg frem.

kommunestyret

– Smil, bil-Rolf, du fikk viljen din!

Siste brikke falt på plass for byggekompleks for bil- og matbutikk.

To prikker til bowlingen

Det straffer seg å somle med papirene.

– Lite lus i nord

Det er lite lus på villaks fra Nordland og nordover.

musikk

Tar med heiagjeng når Eirik skal i ilden

Eirik Lyng har med seg medbrakte fans til Melodi Grand Prix jr.

TV Nord torsdag 21. september

Førerløse biler skal øke sikkerheten på veiene.