Utforkjøringen mellom Leirbotnvann og Sarves skaper hodebry for politiket. Da politiet ankom stedet hvor bilen stod i grøfa med store skader, blant annet med hjul slått løs, fryktet politiet at føreren hadde tatt seg ut i terrenget, kanskje med store skader. Det ble igangsatt leteaksjon etter det som viste seg å være en mannsperson.

– Var mannen skadet?

– Ja, men hadde hadde kommet seg til Alta Helsesenter. Da vi kom til helsesenteret var mannen dratt slik at vi ikke fikk pratet med han.

– Hvordan hadde han kommet seg hit?

– Han var tatt med hit av helsepersonell.

– Med ambulanse altså?

– Ja, det er riktig.

– Er det mistanke om at føreren har vært ruset?

– Det kan vi ikke si noe om. Det foreligger ingenting konkret som skulle tilsi det, men vi mistenker at utforkjøringen har sammenheng med et innbrudd hvor en hvit kassebil ble stjålet fra en bedrift på Aronnes. Det var samme bil som stod i grøfta ved Leirbotnvann, klargjør Tom Gunnar Johnsen.

Han ber nå om vitner som kan ha sett ting som kan settes i forbindelse med den hvite kassebilen, og er spesielt interessert i bevegelser på Aronnes i natt og morgentimene.  Politiet etterlyser også vitner som kan fortelle mer om en annen utforkjøring, der en grønn BMW ble kjørt til totalvrak på Eibymoen.