Som disse bildene viser, sørget varmen for å gi et ekstra løft for Midnattsrocken. Helgas store happening hadde i år artister som blant annet Aqua, Lita Ford, TNT, Freddy Kalas, Julie Bergan og Ugly Kid Joe på scenen under midnattssola.

Varm avslutning

Rockedagene startet kjøligere enn forventet, men selv om regnet øste ned, stormet rockere fra over hele landet til Brennelvnesset for å oppleve livet på rocken.

Vakthavende meteorolog i Tromsø, Anita Agervik, advarte mot et nedbørsfelt i midten av Finnmark. Mot slutten av rockehelga steg temperaturen i hele fylket, og det ble en varm avslutning på lørdag med både bading og grilling i sola.

Farvel med singellivet

Midnattsrocken er også et ypperlig sted for å ta farvel med singellivet. På campen traff vi på Alta-gjengen Christoffer Johansen Coch(forlover), Robert Karlsen, Ørjan Kristoffersen, Kenneth Helgesen Einvik (snart gift), Even Petterson, Trond Jøran Nilsen og Jon Erik Solås.

Kenneth forteller at han har vært fast gjest på rocken, og at han faktisk møtte til tilkommende her. 29. juli står bryllupet.

– Fantastisk å være her! sier Kenneth Helgesen fra Alta.

Gode tall

I år var publikumstallene like god som i 2014 og 2013, men årets Midnattsrock kunne ikke slå rekordåret 2015. I år er det derimot dobbelt så mange campingvogner som telt, og det ser ut som at festivalcampen vil fortsette å vokse.

– Vi ser at det er flere som har kommet for å bo på campen i år, og flere som er kommet langveisfra. Det er ikke bare folk som har reist til fra nærområder som Karasjok og Hammerfest, kunne festivalsjef Jon Arne Pettersen fortelle iFinnmark.