BLINKSKUDD: Kari Wallem Bøe serverte dette lysende eksempelet på kreativitet under en tur til toppen på Skoddevarre i fjor. I helga starter Altapostens fotokonkurranse. – Bli med, oppfordrer redaktør Rolf Edmund Lund, og frister med 5000 kroner.
(Foto: Foto: Kari Wallem Bøe)

BLINKSKUDD: Kari Wallem Bøe serverte dette lysende eksempelet på kreativitet under en tur til toppen på Skoddevarre i fjor. I helga starter Altapostens fotokonkurranse. – Bli med, oppfordrer redaktør Rolf Edmund Lund, og frister med 5000 kroner. Foto: Foto: Kari Wallem Bøe

– Send inn sommerbildet

Altaposten ruller i gang årets sommerlige fotokonkurranse.

– Vi håper på mange bidrag allerede første helga. Bildene bedømmes av en jury, og det aller beste vil bli belønnet med 5.000 kroner, sier redaktør i Mediehuset Altaposten, Rolf Edmund Lund.

– Deltakelsen har vært enorm gjennom alle disse årene, så vi håper mange nå har ladet batteriene og er klare til å fyre løs, sier Lund, vel vitende om at man i dag kan ta blinkskuddet med mobiltelefonen.

Bruk fantasien

– Det gjelder ofte å være på rett plass til rett tid, men vi håper på et mangfold av bilder. Vi har fått utrolig mange flotte naturbilder opp gjennom årene. Folk er naturlig nok veldig glad i naturen vi lever i, men ta gjerne bilder av situasjoner, dyrebilder, barna og feriebilder. Humor pleier å fungere utmerket i denne sammenhengen, så her gjelder det å være kreativ, sier Lund, som presiserer at det er mulig å delta med flere bilder.

Hvem, hva og hvor

– Mange av bildene skal vi få plass til i avisa, så det er viktig at vi også får litt informasjon om de. Vi bør vite litt om hvem, hva og hvor. Videre må de som har tatt bildene opplyse hvem de er, med adresse og det hele, sier Lund.

Send bildene inn til: redaksjonen@altaposten.no.

Les mer om samme tema
 
Redaktøren anbefaler
 

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

– De er jo fascinerende og søte dyr

Eva Paulsen tror at alpakkaen er undervurdert som husdy.

Pengemaskinen solid som betong

Jaro AS doblet omsetningen.

Samles til markering

Lørdag markeres seksårsdagen for terrorangrepet på Utøya.

Krabber ut i verden

Porsanger tar av med eksportfly og investeringer for nærmere en halv milliard.

leder

I bakvendtland

... Der segway, lakrispiper og taxfree-kvoten okkuperer ordskiftet.

kommentar

Genial kursendring

– Fotball er alltid litt morsommere når det går bra.

Til kamp for flyplass

– Kautokeino kommune har vært for passive i denne saken.

fotball

Sprudler i Alta-trøya

Daniel Rojas gleder seg til å sparke i gang høstsesongen.

Odd er en av Altas gode samaritaner

– Det er hyggelig med besøk, man sitter jo mye alene.