BLINKSKUDD: Kari Wallem Bøe serverte dette lysende eksempelet på kreativitet under en tur til toppen på Skoddevarre i fjor. I helga starter Altapostens fotokonkurranse. – Bli med, oppfordrer redaktør Rolf Edmund Lund, og frister med 5000 kroner.
(Foto: Foto: Kari Wallem Bøe)

BLINKSKUDD: Kari Wallem Bøe serverte dette lysende eksempelet på kreativitet under en tur til toppen på Skoddevarre i fjor. I helga starter Altapostens fotokonkurranse. – Bli med, oppfordrer redaktør Rolf Edmund Lund, og frister med 5000 kroner. Foto: Foto: Kari Wallem Bøe

– Send inn sommerbildet

Altaposten ruller i gang årets sommerlige fotokonkurranse.

– Vi håper på mange bidrag allerede første helga. Bildene bedømmes av en jury, og det aller beste vil bli belønnet med 5.000 kroner, sier redaktør i Mediehuset Altaposten, Rolf Edmund Lund.

– Deltakelsen har vært enorm gjennom alle disse årene, så vi håper mange nå har ladet batteriene og er klare til å fyre løs, sier Lund, vel vitende om at man i dag kan ta blinkskuddet med mobiltelefonen.

Bruk fantasien

– Det gjelder ofte å være på rett plass til rett tid, men vi håper på et mangfold av bilder. Vi har fått utrolig mange flotte naturbilder opp gjennom årene. Folk er naturlig nok veldig glad i naturen vi lever i, men ta gjerne bilder av situasjoner, dyrebilder, barna og feriebilder. Humor pleier å fungere utmerket i denne sammenhengen, så her gjelder det å være kreativ, sier Lund, som presiserer at det er mulig å delta med flere bilder.

Hvem, hva og hvor

– Mange av bildene skal vi få plass til i avisa, så det er viktig at vi også får litt informasjon om de. Vi bør vite litt om hvem, hva og hvor. Videre må de som har tatt bildene opplyse hvem de er, med adresse og det hele, sier Lund.

Send bildene inn til: redaksjonen@altaposten.no.

Les mer om samme tema
 
Redaktøren anbefaler
 

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

– Jeg tenkte; farger, jaja. Jeg hadde faktisk tenkt å begynne å fikle med mobilen

Næringslivsgutta i Alta ble tatt på senga av fargeklatten Dagny.

Fulgte bombefly

Norske jagerfly fulgte russiske bombefly ved Tromsø.

Ser internett i det meste

Jørn Roar Pedersen øyner gull i «tingenes internett».

– Det er helt forkastelig at noen kan oppføre seg sånn. Enda voksne folk!

Tenåringsgutter sjokkerte over voksne menns oppførsel over unge jenter.

Se hva vararepresentanten sa fra talerstolen

Ingen hadde forventet innspillet fra vararepresentanten i kommunestyret.

Kaster nytt lys over Alta-aksjonen

Ny utstilling gir verdifulle perspektiver.

leder

Link til unge gründere

– Vi har mistanke om at det var en genistrek å sette et knippe kvinner til å revitalisere Finnmarkskonferansen.

– Heldigvis ville hun synge med Alta vocale

Benedicte Adrian er en av flere stjerner som skal sørge for julestemning i Alta.