Sven Ørjan Mannsverk sammen med Håkon Knutsen Olseth og Espen Børseth. De sto på tribunen og jublet da Finn Hågen Krogh kronet Lahti-turen med norsk gull. Som vi ser er snappen krydret med norsk glede.
(Foto: Finsk fotograf)

Sven Ørjan Mannsverk sammen med Håkon Knutsen Olseth og Espen Børseth. De sto på tribunen og jublet da Finn Hågen Krogh kronet Lahti-turen med norsk gull. Som vi ser er snappen krydret med norsk glede. Foto: Finsk fotograf

– Helt sinnssyk stemning

Sven Ørjan Mannsverk jublet vilt på tribunen da sambygdingen sikret Norge gull.

– Helt sinnssykt, det var helt rått, helt rått, fy f... for en stemning! Helt vilt! Jeg gratulerte akkurat mamma Ragnhild Krogh her inne, og ho var helt satt ut. Vi er alle satt ut. For en opplevelse, sier Mannsverk, som er i Lahti sammen med to arbeidskolleger fra Statoil på Melkøya, og sto sammen med hundrevis av nordmenn og finner da Finn Hågen Krogh kontrollerte inn stafettgullet etter en sisteetappe som begeistret og imponerte en hel skiverden.

– Det var dette jeg snakket om da vi bestilte turen hit ned; at vi skulle få med oss stafetten og en Finn Hågen som gikk for gull på sisteetappen. Og det var akkurat det vi fikk. Det var et vanvittig liv på tribunen, også finlenderne jublet med oss. De ville heller ha norsk enn russisk seier, sier Mannsverk.

– Dere norske feirer litt i kveld?

– Ja, litt.

Les mer om samme tema
 
Redaktøren anbefaler
 

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

– Dette er historisk!

Maryon og Liv Eli først ut med mastergrad.

– De tabber seg ut ved å ri prinsipper

Ønsker lovfestet rett til konsultasjoner med kommunene.

sykling

Sterk NM-innsats

Banket Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff.

musikk

– Begeistret og fortryllet

17 herrer fra Møre og Romsdal fylte katedralen med vakker sang.

håndball

Hjem med nye ideer

Det ble en morsom og lærerik talentsamling for Kjerstin & co.

leder

Tilstedeværelse i Finnmark

– En klok og fremtidsrettet tilnærming til bruken av knappe ressurser.

– Vi er veldig glade i bygda vår

Nystiftet forening skal jobbe for fergetilbud og fellesskap.