Sven Ørjan Mannsverk sammen med Håkon Knutsen Olseth og Espen Børseth. De sto på tribunen og jublet da Finn Hågen Krogh kronet Lahti-turen med norsk gull. Som vi ser er snappen krydret med norsk glede.
(Foto: Finsk fotograf)

Sven Ørjan Mannsverk sammen med Håkon Knutsen Olseth og Espen Børseth. De sto på tribunen og jublet da Finn Hågen Krogh kronet Lahti-turen med norsk gull. Som vi ser er snappen krydret med norsk glede. Foto: Finsk fotograf

– Helt sinnssyk stemning

Sven Ørjan Mannsverk jublet vilt på tribunen da sambygdingen sikret Norge gull.

– Helt sinnssykt, det var helt rått, helt rått, fy f... for en stemning! Helt vilt! Jeg gratulerte akkurat mamma Ragnhild Krogh her inne, og ho var helt satt ut. Vi er alle satt ut. For en opplevelse, sier Mannsverk, som er i Lahti sammen med to arbeidskolleger fra Statoil på Melkøya, og sto sammen med hundrevis av nordmenn og finner da Finn Hågen Krogh kontrollerte inn stafettgullet etter en sisteetappe som begeistret og imponerte en hel skiverden.

– Det var dette jeg snakket om da vi bestilte turen hit ned; at vi skulle få med oss stafetten og en Finn Hågen som gikk for gull på sisteetappen. Og det var akkurat det vi fikk. Det var et vanvittig liv på tribunen, også finlenderne jublet med oss. De ville heller ha norsk enn russisk seier, sier Mannsverk.

– Dere norske feirer litt i kveld?

– Ja, litt.

Les mer om samme tema
 
Redaktøren anbefaler
 

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

fotball

– Uforglemmelig tur

Reiste hjem fra Russland med mange gode minner i bagasjen.

Flyr høyt over landet

Dette synet møter du på tur over Sennalandet.

– Maksimalt 540 elever på nyskolen

Nyskolen blir kun en tre-paralleller.

Fotball

Ute av cupen

Tapte etter sjansesløseri.

håndball

Får sjansen på talentsamling

23 lokale håndballtalenter skal vise seg frem.

leder

Kravet om bærekraft

– Vi tror den beste økonomien ligger i forebyggende tiltak og bærekraftig drift.

– Politikere gir blaffen i regler

Pålegg fra helsedirektoratet «opp i røyk» utenfor rådhuset.

Fotball

Tar ingen sjanser

Alta IF må la midtbanespilleren hvile.

– Ensomheten er det farligste

30 prosent av jentene i tiende klasse i Alta plages av depressive symptomer.