Sven Ørjan Mannsverk sammen med Håkon Knutsen Olseth og Espen Børseth. De sto på tribunen og jublet da Finn Hågen Krogh kronet Lahti-turen med norsk gull. Som vi ser er snappen krydret med norsk glede.
(Foto: Finsk fotograf)

Sven Ørjan Mannsverk sammen med Håkon Knutsen Olseth og Espen Børseth. De sto på tribunen og jublet da Finn Hågen Krogh kronet Lahti-turen med norsk gull. Som vi ser er snappen krydret med norsk glede. Foto: Finsk fotograf

– Helt sinnssyk stemning

Sven Ørjan Mannsverk jublet vilt på tribunen da sambygdingen sikret Norge gull.

– Helt sinnssykt, det var helt rått, helt rått, fy f... for en stemning! Helt vilt! Jeg gratulerte akkurat mamma Ragnhild Krogh her inne, og ho var helt satt ut. Vi er alle satt ut. For en opplevelse, sier Mannsverk, som er i Lahti sammen med to arbeidskolleger fra Statoil på Melkøya, og sto sammen med hundrevis av nordmenn og finner da Finn Hågen Krogh kontrollerte inn stafettgullet etter en sisteetappe som begeistret og imponerte en hel skiverden.

– Det var dette jeg snakket om da vi bestilte turen hit ned; at vi skulle få med oss stafetten og en Finn Hågen som gikk for gull på sisteetappen. Og det var akkurat det vi fikk. Det var et vanvittig liv på tribunen, også finlenderne jublet med oss. De ville heller ha norsk enn russisk seier, sier Mannsverk.

– Dere norske feirer litt i kveld?

– Ja, litt.

Redaktøren anbefaler
 

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

Hyllet Opgård

Næringslivet hedret entreprenør-veteran.

Pengedryss til idretten

Fondspenger til syv idrettslag i Finnmark.

Trenger 4000 lærere

– Behov for statlige tiltak.

– Jeg vet ikke hvor de skal sende meg

Video: Roland Ouendeno har bodd et halvt liv i Alta. Nå er det over.

– Ingalill strålte for Alta

Finnmark Ap tror de skal vinne Alta-velgerne og sikre tre mandat.

– Ny og spennende erfaring

Alta Vocale øver for fullt til sitt største oppdrag hittil i karrieren.

– Skuffende av Finnmark Ap

– Lytter ikke til framtidens generasjoner.

– En bekymring fra vår side

Finnmarkskvinnene sluntrer unna livsviktig underlivsundersøkelse.

– Vi kjenner kvinnekroppen

Jordmødrene tar gjerne hånd om «kvinneplagene».