Sven Ørjan Mannsverk sammen med Håkon Knutsen Olseth og Espen Børseth. De sto på tribunen og jublet da Finn Hågen Krogh kronet Lahti-turen med norsk gull. Som vi ser er snappen krydret med norsk glede.
(Foto: Finsk fotograf)

Sven Ørjan Mannsverk sammen med Håkon Knutsen Olseth og Espen Børseth. De sto på tribunen og jublet da Finn Hågen Krogh kronet Lahti-turen med norsk gull. Som vi ser er snappen krydret med norsk glede. Foto: Finsk fotograf

– Helt sinnssyk stemning

Sven Ørjan Mannsverk jublet vilt på tribunen da sambygdingen sikret Norge gull.

– Helt sinnssykt, det var helt rått, helt rått, fy f... for en stemning! Helt vilt! Jeg gratulerte akkurat mamma Ragnhild Krogh her inne, og ho var helt satt ut. Vi er alle satt ut. For en opplevelse, sier Mannsverk, som er i Lahti sammen med to arbeidskolleger fra Statoil på Melkøya, og sto sammen med hundrevis av nordmenn og finner da Finn Hågen Krogh kontrollerte inn stafettgullet etter en sisteetappe som begeistret og imponerte en hel skiverden.

– Det var dette jeg snakket om da vi bestilte turen hit ned; at vi skulle få med oss stafetten og en Finn Hågen som gikk for gull på sisteetappen. Og det var akkurat det vi fikk. Det var et vanvittig liv på tribunen, også finlenderne jublet med oss. De ville heller ha norsk enn russisk seier, sier Mannsverk.

– Dere norske feirer litt i kveld?

– Ja, litt.

Les mer om samme tema
 
Redaktøren anbefaler
 

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

Språk

Jeg, en norskspråkling presidentkandidat

– Er jeg i det hele tatt same når jeg ikke lærer meg samisk?

ATV-kjørere ameldt

Fem tatt for ulovlig motorferdsel.

To skadet etter utforkjøring

– Ikke alvorlig skadet.

– Flott arrangement for oss med små barn

Store og små koste seg stort på Altas første takkonsert.

Oste av spilleglede 

Popbandet fra Alta hadde publikum i sin hule hånd.

fotball

Oppdatert med sitater

Ingen reprise for BUL-damene

Amazon Grimstad ble for sterke på bortebane.

– Veldig gode tilbakemeldinger

Det nye festivalområdet til Aronnesrocken slo godt an hos publikum.