Line Elvsåshagen reiser jorda rundt, der hun ville finne de mest kokko opplevelser i verden. På flyplassen i Alta var det en heller kjølig mottakelse, men Tor Jonny Reitan (24) gjorde sitt for å rette opp inntrykket i samebygda.

Fra labert til topp

Humøret var noe labert da hun landet i Alta, og ingen kom for å møte henne, men humøret steg betraktelig da hun ankom Kautokeino for å date Tor Jonny.

– Ja, jeg har hatt en fantastisk dag her og møtt mange flotte og nysgjerrige folk. Men koseligst var nok daten med Tor Jonny, en riktig søt og høflig ung mann, ler den sprudlende jenta fra P3.

Trivelig samegutt

Line er litt hemmelighetsfull, da programmet skal sendes senere i høst, og at P3 selv bruker alle sosiale medier for å skape blest om programmet, men bedyrer at hun ble sjarmert rosa i fjeset av Tor Jonny.

–  Ja, det kan jeg innrømme. Han var så søt og galant, og hadde en utrolig latter. Det var jo noe spesielt å date på en fiskefestival, der han både fanget meg meg lasso og serverte meg spennende fiskeretter. Langt unna det jeg fryktet på forhånd, ler hun hjertelig med en smittende latter.

– Hva var det du fryktet?

– Noe påtatt romantisk, med lys og noe fancy å spise. Kunne godt vært hamburger, for det liker jeg, men fiskerettene var noe for seg selv, smiler hun.

Sprudlende jente

Tor Jonny skriver på Facebook at det var en trivelig date, med  en jente med et sprudlende humør, og at han selvsagt måtte vise hvordan samegutter fanger damer, med lassoen.

Mer er han ikke villg å røpe han heller.

Om det blir mer enn en date?

– Nå dro hun jo fra meg og til Alta igjen, så man får vente i spenning til høsten når dette kommer på tv, flirer han, med en latter flere enn Line kan falle for.