Cecilie Daniloff fra Alta ble hentet med Sea King redningshelikopter fra Alta canyon torsdag. Den vanligvis så spreke svømmeren og ildsjelen for babysvømmingen, skled på en glatt stein og skadet kneet under forseringen av en elv. Det var ikke annen råd enn å be om hjelp.

- På tur til Hammerfest i helikopter etter å ha sklidd på en glatt stein da jeg skulle over en elv på vei til canyon, var statusen på Facebook etter hendelsen.

Gips over hele foten

- Røntgen viste knekt tibia (kneskade) og dermed ble det gips over hele foten. Slipper heldigvis å operere, heter det i meldingen fra Cecile, som har gitt Altaposten grønt lys for å videreformidle historien.

Hun er veldig takknemlig overfor redningmenn og helsepersonell.

- Stor takk til helikoptergutta som kom og hentet meg, skriver Cecilie, som også skryter av de ansatte på Hammerfest sykehus.

Guidet i Canyon

Overfor Altaposten forteller Cecilie at hun hadde et guide-oppdrag i canyon for to karer på 21 år som er på norgesferie. Kaspar og Jacob reagerte raskt da Cecilie skled på steinen.

- Kaspar og Jacob holdt meg med selskap og ringte 113 slik at bergningen kom, var den takknemlige meldingen fra ulykkesfuglen. Hun tok det hele med godt humør.

TAKKNEMLIG: Cecilie Daniloff er takknemlig for hjelpsomme omgivelser når uhellet var ute. Foto: Arkiv