Det som sto i Altaposten var riktig. Men folk fikk kanskje et inntrykk av at vi er i ferd med å gå konkurs. Og det er vi absolutt ikke, understreker daglig leder og eier, Thore Jansen.

Vurderer avvikling

Jansen sier det er korrekt at selskapet er avhengig av ny kontrakt på hogst i skogene for Fefo.

– Det ble veldig mye rykter av dette. Selv TK skog, som har fått oppdraget med å rydde traseen til 420kV-linja forbi Alta, og som jeg er ansatt av, trodde vi var  i ferd med å gå konkurs. Tvert i mot er likviditeten god. Samtidig må man være realistisk i forhold til fremtidsutsiktene dersom ikke nye kontrakter dukker opp. Da, men først da,

vil jeg vurdere å avvikle selskapet og selge skogsmaskinene, påpeker Jansen.

Har planer

Han understreker at det fortsatt godt kan hende de får nye avtaler med Fefo og at videre drift kan fortsette som i dag. i Altaposten artikkel sa også

Fefo-direktør Jan Olli, at de ville strekke seg langt for å fortsette tynningshogst. Faktisk så langt at de kunne gå i minus.

– En investering for å øke verdien på skogen for fremtiden, som han sa.

– Men dette vet vi jo ikke noe om nå. Men jeg kommer ikke til å kjøre selskapet mot minustall. Da avvikler jeg før vi kommer så langt, påpeker Jansen.

– Det ble mange reaksjoner og rykter når jeg var så ærlig som jeg var. Men vi er altså ikke konkurs, og har heller ikke avviklet selskapet. Ikke enda.Vi får se hva fremtiden bringer. Kanskje går alt mye bedre enn vi har grunn til å frykte, legger Jansen til.