Selv om det ikke ble 1. plass på samboerparet fra Harstad, sikret 2. plassen Therese Tangen og Tom-Erik Larsen en topptur i regi av TV Norges 71 grader nord. (Alle fem finale-par fikk være med på toppturen)

Fikk stjernehjelp

Når paret kom hjem fra turen, satte de seg ned for å organisere innsamlingen. Med seg på laget fikk de med Thereses søskenbarn, Finn-Hågen Krogh, og lokalbedriften Parabolflua.

– Parabolflua hjalp oss med en givaaway for få litt blest og Finn-Hågen donerte bort noen skiklær, blant annet den røde heldressen med norgesflagget – den gikk for 1000 kroner, så det synes vi er veldig stas, sier Tangen.

Godt fornøyd?

– Folk hadde kanskje fotventet rimelige priser, men målet var ikke å gjøre et kupp, men å gi til en noen som virkelig trenger det. Det har uansett vært kjempespennende å følge med hele veien, sier hun.

De siste innbetalingene er ennå ikke i boks, men siste beregning viser at Barnekreftforeningen kan forvente seg i overkant av 10.000 kroner til sosiale formål.

En gave til barna

– For oss var det viktig at pengene skulle gå til kos og glede for de som ikke har det helt greit. At ungene og pårørende skal kunne oppleve sine ting sammen, sier hun og mener til at Barnekreftforeningen fortjener å kunne tilby flere gode tilbud for barna.

– At vi da fikk samlet inn 10.000 synes vi er både artig og givende. En fin sum vi håper kan glede mange, avslutter Tangen.

Du kan se lese mer om Therese Tangen og Tom-Erik Larsens på deres blogg.