Her er oppskriften:
Grillkongen Entrecôte
Saftig biff med fin marmorering som egner seg godt til grilling. Jeg liker tjukke gode stykker. Krydre med salt og pepper en time i forveien.
Rødt bearnaisesmør
1 kg meierismør
100 gram sjalottløk, finhakket
1 ss olivenolje
2 dl estragoneddik/hvitvinseddik
1 potte fersk estragon, finhakket
1 ss tørket estragon
1 ss salt
1 ss tomatpuré
1 ts sukker
1 ts grovmalt svart pepper
Fres løken gylden i olivenolje
Tilsett tomatpuré og sukker og fres noen sekunder
Tilsett eddiken og kok helt inn
Avkjøl
Romtemperer smøret over natten
Bland alt godt sammen
Godt på både kjøtt og fisk
Freske grønnsaker
Grønnsaker i forskjellige farger
Sitron
Hvitløk
Dine favorittkrydder
Olivenolje eller godt smør
Oliven hvis du vil
Salt og pepper
Bland alt sammen
Fordel i aluformer og pakk med alufolie
Kast rett på bålet i ca 5 minutter
Nytes med god spekeskinke eller fenalår.