Repvik og samboeren venter barn i disse dager og Alta-treneren skal følge kampen i Kristiansund  sammen med På Sparket-programleder Frank Halvorsen og fotballekspert Vidar Johnsen. Sendinga foregår som vanlig direkte på Altaposten.no, denne gang fra 17.45.

– Jeg kommer til å være mer nervøs mens jeg sitter der enn jeg er på benken, sier Alta-treneren.

Takket ja

– Det er hyggelig at Repvik har takket ja til å være med hvis han kan. Vi er klar over at han og kjæresten venter sin førstefødte i løpet av disse dager og skulle fødselen skje i morgen ettermiddag, må han selvsagt velge det framfor å være med i vår direktesending. Men det å ha treneren med hadde vært morsomt, sier Halvorsen som har mange godbiter å by seerne denne gang.

– I de siste kampene har det vært mange diskutable episoder der Alta er snytt for straffe, fått feiledømte straffsituasjoner mot seg og dette blir et av temaene vi skal diskutere. Vi har tv-bilder som viser mye av dette og det har vært mange slike saker denne sesongen, sier programlederen som også skal ha fokus på andre lokale kamper, samt neste helgs Altaturnering.

Halvorsen har fått beskjed fra Repvik at han kan komme til å ringe assistent Tomas «Hula»  Johannessen under sendinga hvis han føler det er behov for det.