– Dag Andreas Balto er tilbake og spilte mye back før han ble skadet. Han overtar med all sannsynlighet Aleksander Solberg sin plass på venstre back, mens Runar Overvik trolig får sjansen på høyre siden dersom Martin Norbye må kaste inn håndkleet, sier trener Rune Repvik som i går hadde flere av spillerne med på fiskedøgn i Altaelva der  materialforvalter Arvid Nilsen, assistenttrener Tomas Johannesson og nevnte Solberg alle hadde dratt fisk på land i løpet av natta.

– Det er positivt at vi kan samles slik og ha det sosialt med grilling og fiske. At så mange møtte opp i går kveld viser at vi trives i hverandres selskap, sier Alta-treneren som kan fortelle om en positiv treningsuke.

– Det er kjedelig at vi har fått litt smårusk i maskineriet, men ellers har uka vært bra. Guttene virker sultne, sier han.

Fortjener sjansen

Kaptein Andreas Markussen ser fram til å komme igang igjen etter ferien og mener det er fullt fortjent om Runar Overviks får sjansen på høyrebacken.

– Det blir bare strålende. Runar fortjener det etter veldig hard jobbing i lang tid, så selv om vi mangler noen spillere blir dette helt strålende, sier Markussen som gjerne vil ha en like god start på høstsesongen som de fikk i vår da de slo Kristiansund 3-0 i første kamp.

Da Strømmen gjestet Alta 16. mai var Alta-guttene meget skuffet etter 0-2 og ekstremt mye uthaling av tid uten at dommeren reagerte på det.

– Det var en av de svakeste kampene vi har gjort i år og  omstendighetene rundt kampen gjør at det kribler litt ekstra i beina. Så vi har utrolig lyst å revansjere det tapet, sier Alta-kapteinen.