– Jeg leser i Altaposten at jeg ikke har møtt på trening som avtalt. Det er ikke riktig. Avtalen var at jeg skulle få reise til Sverige, men at jeg skulle komme tilbake om klubben ikke fant en erstatter. Jeg har forsøkt å kontakte både Rune Repvik (hovedtrener) og Tron Møller Natland (daglig leder), men ingen av dem har besvart mine henvendelser, sier Rasheed og legger til.

– Vi var enig om å terminere kontrakten, men jeg har forståelse for at klubben ikke vil gjøre det før de har funnet en ny keeper.

Hvorfor han vil forlate Alta vil han ikke si noe om.

– Det er ulike årsaker, men dette har jeg snakket med klubben om og vil ikke si noe mer om det.

Annen forståelse

Alta-trener Rune Repvik sa i går at Rasheed ikke hadde møtt opp som avtalt.

– Jonathan ba før ferien om lov til å finne seg en ny klubb. Jeg skjønner at han vil spille kamper og avtalen var at han skulle få lov til det dersom vi fant en erstatter. Denne er ikke på plass, men likevel har ikke Jonathan kommet tilbake som avtalt etter ferien. Så vi håper å finne en annen løsning i løpet av kort tid, men vi kan ikke fristille han før erstatteren er på plass, sa Alta-treneren og la til at klubben er i samtaler med blant andre Samuel Dirscher som var i klubben fra 2010 til 2012.

– Ønsker å misforstå

I formiddag sa Repvik at han flere ganger har forsøkt å nå svensken på det nummeret han har fått opplyst, men uten å lykkes.

– Jeg har ringt både i går og tidligere i dag. Men dersom Altaposten har snakket med han nå så skal jeg forsøke med en gang, sa Repvik som i sine papirer hadde et annet telefonnummer enn det Rasheed kontaktet Altaposten på.

– Avtalen var klar. Men dersom Jonathan har misforstått avtalen om at han skulle være i Alta når vi startet opp så er det mulig at han ønsker å misforstå, la Alta-treneren til.

Hans sa også i dag at kontrakten til Rasheed ikke termineres før de har en ny keeper på plass.