Tyske Eric Frenzel var det ingenting å gjøre med, men Kautokeino-løperen Håvard Klemetsen sto for en kjempeprestasjon da han spurtet inn til andreplass i kombinertrennet i Ramsau søndag ettermiddag. Også Mikko Kokslien kjempet seg til plass på pallen etter et vanvittig langrennsløp. Han ble bare nummer 32 i hoppbakken. Han startet 1.13 minutt bak Klemetsen, som vant hopprennet søndag formiddag.

Klemetsen gikk ut med sju sekunders forsprang, men klarte ikke å holde Eric Frenzel bak seg. En rekke løpere, deriblant Frenzel, tok kjapt igjen Klemetsen. Men 34-åringen ga seg ikke og hang på de beste helt inn. Tyskeren rykket i den siste bakken og vant til slutt suverent. Klemetsen passerte Watabe, som stivnet fullstendig. Han ga full gass inn mot mål og spurtslo så vidt Kokslien.

Magnus Krog var så vidt bak sine norske lagkamerater og ble nummer fire. Jan Schmid kom på 12.-plass, Magnus Moan 19.-plass og Jørgen Graabak 36.-plass.

Det har forøvrig vært en glimrende norsk kombinerthelg i Ramsau. Lørdag ble det dobbelt norsk i lagsprinten, før det altså ble to norske på pallen søndag. Klemetsen og Magnus Krog ble nummer to på lørdagens teamsprint.