Mikko Kokslien og Jørgen Graabak gikk seg opp fra en 11.-plass etter hopprennet og vant lagsprinten i kombinert i Ramsau lørdag. Det norske andrelaget bestående av Håvard Klemetsen og Magnus Krog sikret dobbelt norsk. De kom i mål åtte sekunder bak. Det norske førstelaget var med i tetstriden gjennom hele langrennet, og mot slutten knuste de all motstand.

Før siste etappe sendte Kokslien ut Graabak med et forsprang på ti sekunder, og Norges ankermann kunne sikre seieren uten å bli presset. Italia ble nummer tre bak Norges andrelag.

– Vi har et kjempelag, og det var veldig solid fra alle løperne, sier kombinertsjef Sverre Rotevatn til NTB.

Han sier at alle de norske gjorde jobben sin i bakken, og at de ikke tillot noen av lagene med best langrennsløpere å få et forsprang.

– Og i langrennet var det bunnsolid innsats. Håvard Klemetsen gjorde det kjempebra i løypa og presterte årsbeste, skryter Rotevatn.

Han sier det norske kombinertlaget er meget sterkt denne sesongen.

– Det er ikke mulig å gjøre det bedre enn dobbelt norsk i lagsprint. I tillegg har vi Magnus Moan og Jan Schmid på sidelinjen, og de kunne gått inn på hvilket som helst av lagene uten å gjøre seg bort.