Da Repvik kom på jobb mandag morgen ble han møtt av en politipatrulje og en Securitas-ansatt. I løpet av natta har nemlig en eller flere personer brutt seg inn i kontorbygningen ved Alta idrettspark på Aronnes.

- Det viser seg at en del verdier, deriblant en PC og en ekstern harddisk er stjålet. Dette er gjenstander som i seg selv har lav verdi, HD-en er verdt et par hundre kroner og PC-en er såpass gammel at den neppe er verdt mye. Men for meg representerer dette uvurderlige verdier. Jeg er ganske fortvilet akkurat nå. Det er nesten så jeg vil tilby den som har stjålet maskinen at jeg kjøper en ny til han eller henne, mot at jeg får min gamle tilbake, sier Repvik.

Backupen borte

Til sammen syv år med data, samlet inn fra 2006 og fram til i dag, ligger på PC-en og HD-en.

- Har du ikke backup?

- Den bærbare harddisken var backupen min. Tilfeldigheter ville ha det slik at den bærbare HD-en lå på kontoret akkurat i helga. Det er bare skikkelig trasig. Informasjonen som ligger på disse to enhetene er ekstremt viktig i forhold til jobben jeg gjør i det daglige. Hadde bare en av disse vært berget ville det ikke vært noen krise, sier Repvik.

Blant informasjonen som ligger her er:

- Kampanalyser fra en rekke kamper

- Arbeid som skulle vært vist fram på det nært forestående trenerforumet

- Informasjon som er samlet inn for bruk i tiden som kommer

- En rekke planer og oppsett for framtiden

- Informasjon om hvordan idrettslaget har jobbet tidligere og skal jobbe i framtiden

Svekker ikke

- Det er viktig for meg å understreke at dette ikke vil ramme jobben med 2. divisjonslaget; vi jobber som normalt med oppkjøringen mot neste kamp mot Harstad. Men i forhold til den daglige jobben min, så er dette tyveriet krise. Jeg må begynne helt på nytt, veldig tungvint, konstaterer han.

- I tillegg mister jeg analysene fra år tilbake. Det er informasjon som vil være tapt for alltid om ikke en av de to enhetene kommer tilbake, sier Repvik.

Håp

- Hva vil dere selv gjøre for å få dette tilbake?

- Jeg er veldig usikker på hva vi kan gjøre. Nå som dette kommer ut i media håper jeg selvfølgelig at en angrende synder vil levere dette tilbake. Gjerne anonymt - om tyven legger HD-en i en pose i postkassa vår, setter PC-en i en pose utenfor døra hos oss, leverer disse til Altaposten, eller gir den til noen som leverer den videre til oss - hvordan dette eventuelt kommer til rette er ikke viktig, det viktige er at jeg får en av enhetene tilbake.

- PC-en det er snakk om er en eldre, svart data av merket HP

- Den eksterne harddisken er blå, og på størrelse med ei håndflate. Repvik er usikker på merket.