Tips oss

Tips oss 24 timer i døgnet på 901 37 819

BUL banket PIL

En god andre omgang sørget for BUL-seier, mens Tverrelvdalen gikk på stortap.
(Foto: Magne Ek)

Foto: Magne Ek

Fredag tapte Tverrelvdalen hele 13-1 borte mot Fløya og trener Dag Erlend Kristensen har store problemer å forklare hva som skjedde.

- Vi scoret etter to minutter, men sju-åtte minutter senere ledet de 5-1. Vi var rett og slett elendige bakover og det florerte av personlige feil. Det er vel ikke så mye mer å si, forklarer han.Tre i andre omgang

BUL derimot fikk en fin start på 3. divisjonssesongen med sin 3-1-seier over Porsanger. Gjestene ledet 1-0 til pause etter scoring av tidligere BUL-spiller Jon Andreas Eira.

Etter pause var det tidligere PIL-spiller André Jenssen som scoret mot sin gamle klubb. Og ikke bare en gang, men hele tre ganger. De to første kom i løpet av bare ett minutt, mens det tredje kom et kvarter senere.

- Jeg scoret vel flere mål i denne kampen enn jeg har gjort i løpet av hele min karriere tidligere, sa en fornøyd, men fattet BUL-spiller.

- Det er naturligvis artig å score mål, men for å være ærlig hadde det ikke gjort noe om det hadde vært mot en annen motstander, sa Jenssen som tok overgang til BUL i vinter.Nyheter

Anker avslag

Innebandyklubben er skuffet over Alta kommune.

Kjemper mot klokka

Sega Ngom og Rune Ertsås er høyst usikre foran storkampen mot TIL.

Mobiliserer til tusen

Steinberget har ingen planer om å tape søndagens tribunekrig.

Må vente på kommunestyret

Formannskapet i Kautokeino ville ikke ta stilling til om Håvard Klemetsen skal støttes økonomisk.

Tidenes avslutning

Magne Henriksen leverte den råeste sluttspurten i Spenstmilas historie.