Tips oss

Tips oss 24 timer i døgnet på 901 37 819

Lar seg ikke stresse av måltørken

Alta-trener Rune Berger tror det løsner offensivt når nyopprykkede Bærum gjester Finnmarkshallen.
(Foto: Karl E. Steffensen)

Foto: Karl E. SteffensenAlta IFs fotballherrer har fått en tung start på årets sesong med 0-1-tap både for Mjøndalen og Bodø/Glimt. Null scoringer og få målsjanser til tross; Rune Berger lar seg ikke stresse av manglende nettkjenninger i sesonginnledningen.

- Vi har spilt én dårlig omgang, én grei omgang og en helt ok kamp mot henholdsvis Mjøndalen og Glimt. Vi stresser ikke selv om det ikke har blitt mål så langt. Det kommer til å løsne, og forhåpentligvis skjer det allerede i morgen. Vi føler ikke noe ekstra press, kommenterer Berger.Det betyr ikke at han vil være fornøyd med ett poeng eller mindre når Bærum gjester storstua i Nordlysbyen.

- Ingen skal tro at dette vil bli en lett match. Slike kamper eksisterer ikke i Adeccoligaen. Men vi har forberedt oss godt og ser frem til å spille foran vårt flotte hjemmepublikum igjen. Og det er klart at dersom vi skal henge med er vi nødt til å vinne kamper som dette. Vi går til oppgjøret med en offensiv innstilling og vet at vi kan slå hvem som helst når alt klaffer. Men vi må få på plass et tryggere pasningsspill og skape bedre relasjoner offensivt for å slå et lag som Bærum. De har vært gode i vinter og klarte 3-3 hjemme mot Bodø/Glimt i første kamp. Det er et godt lag, fastslår han.Foruten langtidsskadde Sega Ngom og Christian Gauseth er Aleksander Solberg, Samuel Dirscher og Rune Ertsås er usikre kort foran helgas kamp.Nyheter

Håvard flytter til Tromsø

Landslagsløper Håvard Klemetsen flytter fra Trondheim.

– Kunne tatt poeng

– Snytt for straffe, mener Repvik, som også er lei dødballmålene.

Fire tap i Tromsø

BUL fikk en tøff start på sesongen.

Sjanseløse i Sandefjord

Alta IFs fotballherrer maktet ikke å tukte serielederen.

Rykker opp i 3. divisjon

Alta IFs rekruttlag snøt Norild for opprykket.

– Hammerfest og Alta bør gå sammen

Rådes til å bli enhet av trendforsker.

Håvard flytter til Tromsø

Landslagsløper Håvard Klemetsen flytter fra Trondheim.

Ikke med i troppen

....men kan bli tatt ut i helga.

Stemplet som dyremishandler

– Hengt ut av drittkjerring, mener kjendisblogger.