Hør kampen her.

Denne helga spilles den 19. serierunden i Oddsenligaen, og Alta IF møter Gjøvik-Lyn på hjemmebane. Alta-guttene vartet opp med en sjelden borteseier da Strømsgodset 2 ble slått sist mandag, og da måtte de klare seg uten Mathias Normann og Sega Ngom, som begge var suspendert. Nå er duoen kampklare igjen, og begge går rett inn på laget.

Alta stiller med følgende lag:

Kjetil Thomassen - Martin Norbye, Mats Frede Hansen, Øyvind Veseth Olsen, Runar Overvik - Mathias Normann, Håvard Nome - Felix A. Jakobsen, Mathias Abelsen, Magnus Nikolaisen -  Sega Ngom.

Dette sa trener Rune Repivik om saken før helga:

– Jeg er veldig fornøyd med den siste halvtimen mot Godset 2, men det var mye å sette fingeren på før det. Nå som Mathias og Sega er tilbake blir det garantert noen endringer i startoppstillingen, sier Alta IF-trener Rune Repvik.

Kaptein Andreas Markussen fikk noen minutter som innbytter mot Strømsgodsets andrelag, og spilte hele kampen da Alta 2 slo Skjervøy i Finnmarkshallen for en uke siden. Han begynner å nærme seg en plass på laget.

– Jeg vil ikke si noe om han starter eller ikke. Laget er ikke klart. Men Andreas er mye nærmere nå, og det er selvsagt kjempepositivt. Samtidig er det viktig at vi tar tida til hjelp. Jeg vil at han skal være hundre prosent klar. Vi ønsker ikke at han skal slå opp denne skaden en gang til.

Foran helgas serierunde ligger Gjøvik-Lyn på sjetteplass - fire poeng foran Alta IF på åttendeplass. Rune Repvik håper de kan tette den luka.

– Gjøvik-Lyn startet tregt, men har kommet seg veldig i løpet av sesongen. 4-0-seieren mot Fram Larvik for et par uker siden var veldig imponerende. Det kommer til å bli tøft, men vi skal ikke stå noe tilbake for noen av disse lagene. Det blir nok tett og jevnt, spår Repvik.

Oppgjøret starter klokken 16.00 på søndag. Kampen overføres direkte på Radio Alta. Sendinga starter klokken 15.15 og kan høres her (klikk på linken). Rune Østlyngen og Øystein Esjeholm kommenterer oppgjøret i Finnmarkshallen.