Andreas Markussen spilte 90 minutter da Alta 2 slo Skjervøy på lørdag.

– Jeg synes det gikk veldig bra. Det var kjempeartig å spille kamp igjen, og at vi stakk av med seieren var en fin bonus. Jeg var litt redd for at jeg skulle være skikkelig stiv og støl da jeg våknet på søndag, men det føltes faktisk ganske bra. Det var en fin bekreftelse på at det går rette veien, sier Markussen.

Han er med i A-lagstroppen og befinner seg for øyeblikket i Drammen, der Alta IF møter Strømsgodset 2 på bortebane. Det oppgjøret starter klokken 15.00 i ettermiddag.

– Jeg spilte hele oppgjøret mot Skjervøy, og forventet derfor ikke å starte i dag. Bare det å være tilbake i troppen er en kjempeopptur. Forhåpentligvis er jeg straks tilbake for fullt.

Han tror det blir en tøff kamp mot en vanskelig motstander.

– Vi vet at Strømsgodset har mange eliteseriespillere tilgjengelig til denne kampen, så det blir spennende å se hva de stiller med. Men det betyr ikke så mye for hvordan vi skal opptre. Vi føler ikke at vi har noe å tape lenger, og kan slå oss løs og spille fotball slik vi ønsker. Det kommer til å bli tøft, men vi er sterk i trua på at det blir poeng her nede. Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne matchen, kommenterer Alta IF-kapteinen.