Både Alta IF og BUL stilte med lag i helgas håndballturnering i Boden. BUL hadde både herre- og damelag i aksjon.

I herreklassen var det Alta IF som gjorde det best av de lokale klubbene. De vant sin pulje og møtte nettopp BUL i semifinalen. Dette ble en svært spennende oppgjør der det måtte ekstraomganger til for å skille lagene. Til slutt var det Alta IF som vant 22-20 og sikret plass i finalen. Her møtte de Bodens BK, som vant oppgjøret 29-22.

– Vi var tomme for strøm i finalen. Det var mange småskader som gjorde at vi ikke fikk byttet så mye som vi ønsket. Jeg tror nok vi hadde vunnet dersom vi kunne stilt med vårt sterkeste mannskap. Men det betyr egentlig ikke så mye. Dette var en treningsturnering der vi fikk meget godt utbytte av turen, sier Alta IF-trener Ken Ingebrigtsen til A-sporten.

Han gleder seg over mange solide prestasjoner.

– Jeg synes spesielt Audun Flage var god. Man skulle ikke tro at han har vært borte et år. Mange i førsterekka gjorde sine saker meget bra. Håvard Brekmo, Brage Brendgen og Tom Harald Granshagen var til tider strålende. Også ungguttene gjorde en god jobb. Dette var en perfekt gjennomkjøring for oss, fastslår han.

BUL stakk av med seieren i bronsefinalen og sikret en sterk tredjeplass i turneringen.

Også i dameklassen ble det bronse for BUL. De vant 25-17 over Kiruna i kampen om tredjeplassen. Bodens HIF slo Bodens BK 24-22 i finalen.