BUL ligger nestsist og har kun Porsanger bak seg på tabellen i 3. divisjon. Nedrykksspøkelset tar ikke nattesøvnen fra treneren, men han ser gjerne at klubbens støttespillere vil bidra når Hammerfest gjester Bossekop søndag klokken 14.00.

– Vi står i fare for å rykke ned og det bør være nok til at vi skal spille opp mot vårt beste uansett om det er 50 eller 300 på tribunen. Men vi har en del oppmerkssomhetssyke spillere på laget, så om folk kan bidra til at de får ut egoet sitt er det veldig hyggelig, sier Eriksen med et smil.

– Å bli treneren som tok BUL ned en divisjon for første gang på omså hvor mange år har jeg lite lyst til, legger han til.

Fullt mannskap

Martin Mathisen, Even Sjøgren og Hugo Andre Isaksen er tilbake etter karantene. Ole Christian Stamnes er i tillegg friskmeldt.

– Vi har tilgjengelig det samme mannskapet som var gode hjemme mot KIF og vi bør slå Hammerfest, men de er også i siget og har fått litt selvtillit så det blir ikke enkelt.

– Trenger sju poeng

Han tror sju poeng på de sju siste kampene vil være nok til å berge plassen.

– Det er fortsatt fem-seks lag som står i fare og jeg har liten tro på at alle disse klarer 20 poeng. Tar vi seks-sju poeng på de tre neste kampene (HFK, Tromsø 2 og Porsanger) så er ingenting bedre enn det, avslutter han.