– Åpningsstevnet arrangeres for 30. gang og Vidar Nilsen har vært stevneleder i alle disse årene. Det betyr at alt er i trygge hender, sier Rolf Rantala som sammen med Nilsen har vært friidrettsgruppas spydspisser på arrangørsiden i en mannsalder.

Nilsen besvarte ikke Altapostens henvendelser i dag, men Rantala trekker fram flere spennende dueller under helgas friidrettstevne på Aronnes.

– Lørdagens 3000-meter der både Team Finnmark langrenn og Nordlysbyen ski har meldt sin ankomst blir spennede. Jeg vil tro startfeltet blir det største og sterkeste på veldig mange år, sier han og legger til:

– Men også søndagens 60-meter ser vi spesielt fram til. Vi ønsker å rekruttere nye utøvere og har satt opp et gavekort som trekkes blant deltagerne mellom sju og 14 år som stiller på 60-meteren. Vi ser gjerne at nye utøvere kommer og prøver seg på de øvelsene som frister, sier han og viser til klubbens nettside for påmelding.

– Om noen skulle få lyst rett før øvelsene starter så er det mulig å melde seg på, men vi ser helst at ungene blir påmeldt på forhånd, avslutter Rantala.