Levanger sto for en av sesongens sterkeste prestasjoner da Brann ble slått 4-1 på hjemmebane i går kveld. Vegard Braaten har slitt med en skade den siste tida, men fikk 20 minutter som innbytter. Han og lagkameratene storkoste seg etter matchen, og stemningen var fortsatt på topp da A-sporten snakket med Braaten onsdag formiddag.

– Det er en av de bedre dagene jeg har hatt siden jeg kom til Levanger. Jeg har vært på stadion i dag og snakket med litt folk, og det har vært kjempetrivelig. Gårsdagens seier var en stor triumf for både klubben og vårt publikum. De hadde ladet opp til denne matchen siden det ble klart at Brann skulle gjeste Moan kunstgress, og da var det fantastisk artig å levere en slik forestilling. Det var tv-kamp og fullsatt stadion. Hele Norge fikk med seg at lille Levanger banket selveste Brann. Det er litt naturstridig, men selvsagt veldig moro, sier en storfornøyd Vegard Braaten til Altaposten.

Han erstattet Ørjan Hopen etter 69 minutters spill og fikk dermed være med på fotballfesten alle har snakket om det siste døgnet.

– Det var bra timing. Jeg er fortsatt ikke hundre prosent restituert, men det var artig å få noen minutter på banen i går. Det var kjempestemning på stadion. Det er alltid morsomt når små klubber fra distriktet banker profilerte lag fra de største byene. Det var tydelig at denne matchen betydde ekstra mye for alle i Levanger, så det var moro å ta del i dette. Vi har slitt litt de siste ukene, men hevet oss da det virkelig gjaldt. Det er en god egenskap vi må holde fast på så godt det lar seg gjøre, fastslår den tidligere Alta IF-spissen.

Han scoret sitt første mål for den nyopprykkede 1. divisjonsklubben rett før han skadet seg på trening. Tre uker på sidelinjen har gått sakte for den målfarlige 27-åringen fra Nordreisa.

– Det er aldri artig å være skadet. Jeg rev av en muskel i leggen, og tilbrakte de neste par ukene på sykkel. Deretter ble det litt småjogging. Jeg fikk bare én økt med ball før gårsdagens oppgjør, men var likevel aktuell for en plass i startoppstillingen. Legen frarådet det, så vi nøyde oss med 20 minutter. Jeg er litt stiv og støl nå, så det vil nok ta litt tid før jeg er hundre prosent klar. Trolig starter jeg på benken også mot Jerv førstkommende helg.

Allerede om en uke blir det ny fotballfest i Levanger. Da kommer selveste Rosenborg på besøk.

– Det blir nok knallgod stemning også når RBK kommer på besøk, men vi må være så ærlige å si at det er et bedre lag som gjester Moan enn det var i går. Rosenborg er landets beste for øyeblikket. Men vi har ingenting å tape og kommer til å gjøre en helhjertet forsøk, avslutter Braaten.