Det er i hvert fall håpet til trener Rune Repvik, en og en halv time foran den viktige bortekampen mot Gjøvik Lyn i 2.divisjon. Det betyr at Kjetil Thomassen blir å finne på benken i bortekampen.

To ulike typer

– Det er selvfølgelig en sunn konkurransesituasjon om keeperplassen. Vi har to nokså forskjellige keepertyper, og uttaket baserer seg på hvilke forventninger man har til kampbildet. Maris er veldig god i feltet og håpet er at vi klarer å unngå den type baklengsmål vi opplevde mot Moss, sier trener Rune Repvik til Altaposten.

I forsvarsrekka blir det også endringer, ettersom venstreback Thomas Torgersen sliter litt med lysken. Det betyr at Andreas Markussen er tilbake i midtforsvaret sammen med Mats Frede Hansen. Øyvind Veseth Olsen skyves ut på backplass og ersttater Torgersen.

Felix får sjansen

Det blir også rokeringer på midtbanen etter den skuffende hjemmekampen mot Strømsgodset 2. Mathias Normann har karantene og reiste ikke til Gjøvik. Inn kommer Jon Andreas Eira som indreløper, mens Felix Jacobsen får sjansen fra start på venstre kant.

Leter etter rytmen

Trener Rune Repvik håper laget klarer å finne tilbake rytmen, som var helt fraværende i Finnmarkshallen for en uke siden.

– Vi må finne den flyten vi har i treningssituasjonen og senke skuldrene en smule, sier Repvik, som også er krystallklar på at laget må skjerpe seg foran eget mål på dødballene.

– Vi må unngå unødvendige baklengs, fastslår han.