Den unge midtstopperen fra Tverrelvdalen leverte en tidvis strålende forestilling sammen med Josefine Aalstad Haugen i BULs midtforsvar på tirsdag. Bare to ganger klarte eliteserielaget Stabæk å finne veien til nettmaskene de første 45 minuttene.

PÅ ETTERSKUDD: Camilla Krogh & co ga alt de hadde. Foto: Karl Eirik Steffensen

– For meg var dette en stor opplevelse. Selv om det var både slitsomt og hektisk var det gøy å møte spillere som holder et så høyt nivå. De angrep med masse folk, og det var ikke lett å følge bevegelsene til spissduoen Melissa Wiik og Pernille Velta. Men det var lærerikt for oss. Vi måtte kommunisere masse og forflytte oss kjapt, sier Birte Mjøen til A-sporten. Hun er en av flere spennende spillere som tok overgang til BULs satsingslag foran denne sesongen. Til helga braker det løs med årets første seriekamp for de blåkledde for Bossekop. Lørdag møter de Tromsø hjemme på Coop-banen.

SNAKKET MED FANSEN: Melissa Wiik tok seg god tid sammen med Stine Ek og Aase Elise Geithung. Foto: Karl Eirik Steffensen

– Jeg tror vi kan gjøre det bra. Vi har et spennende lag med mange lovende talenter, og det er allerede mange etablerte 2. divisjonsspillere i klubben. Det kan bli en eksplosiv miks. Jeg trives i hvert fall kjempegodt her og gleder meg til å ta fatt på utfordringene som ligger foran oss, forteller Mjøen.