I morgen ettermiddag er det duket for elitebesøk i norgescupen for BULs damelag. 2. divisjonsjentene til BUL skal i ilden mot selveste Stabæk, ett av de beste elitelagene i Norge de siste årene. Roger Finjord har blant annet vært hovedtrener for topplaget.

Stabæk tapte riktignok sin bortekamp mot kometene i Klepp sist helg med sifrene 1-2, så er spørsmålet om revansjesuget gjør seg gjeldende mot BUL.

Mot BUL for første gang

Sportsleder Richard Jansen i Stabæk kvinner har sendt oss oversikten over stallen som kommer nordover, og her er det mange kjente navn, anført av Melissa Wiik og Cathrine Dekkerhus.

– Vi har aldri før møtt Bossekop. Vi møtte naboklubben Alta IF i treningskamp i januar 2010 og vant komfortabelt 9-0, heter det på nettsiden til klubben. De har merket seg at hegemoniet på kvinnesiden i Finnmarks hovedstad har skiftet fra Alta IF til Bossekop UL.

– Flere av spillerne som var i aksjon for Alta IF den gangen, spiller nå i Bossekop, konstaterer de, og nevner keeper Irene Pettersen, Lise Lotte Lund Martnes, Ann Solbritt Eira Logje, Kristine Hagen og Trude Johansen fra kampen i 2010.

Stabæk har også merket seg det unge talentet Therese Vollan Kristiensen som tidligere har spilt for Stabæk J14 i Norway Cup.

– Et stort talent som har en lysende fotballfremtid, spår de på nettsiden

Venter 800 tilskuere

Stabæk stiller med en tropp på 14 spillere og har forventinger om 800 tilskurere.

– Det vil si, tidligere Stabæk-trener Roger Finjord melder at han forventer 800 tilskuere. Så får vi se om Roger for én gangs skyld ikke har tatt for hardt i, heter det i humoriske vendinger på hjemmesiden.

Her er troppen Stabæk reiser med til Alta:

2 – Cathrine Dekkerhus

3 – Line Hauge

6 – Stine Reinås

8 – Ida Elise Enget

9 – Pernille Velta

10 – Melissa Wiik

12 – Cecilie Fiskerstrand

13 – Siri Nordeide Grønli

14 – Ingrid Schjelderup

15 – Gunnhildur Yrsa Jónsdóttir

16 – Celine Granli

17 – Melissa Bjånesøy

20 – Cecilie Dekkerhus

25 – Susanne Haaland