J19 NM:

BUL - Skedsmo 4-2 (2-1)

Lea Hunsdal Falsen (15) kom innpå som innbytter etter 20 minutter og det første hun gjorde var å dempe ballen og sende BUL i 1-0-ledelse. Da hade hun vært på banen mindre enn ti sekunder. .

– Det var litt sjokkerende å se den gå i mål, men selvfølgelig artig, sier 15-åringen som til vanlig er en del av jentelaget til BUL, men trener med damelaget av og til.

Kun 16 lag er igjen av juniorcupen på jentesiden og får Hunsdal Falsen velge tar de gjerne en bortekamp sør i landet i neste runde.

– Å reise til Tromsø og møte Fløya er vel ikke førstevalget. De fleste av oss har spilt i Tromsø tidligere så får jeg velge vil jeg heller at vi får en motstander lengre sør, sier 15-åringen.

Pangdebut

Etter at Hunsdal Falsen hadde sendt BUL i ledelse etter 20 minutter sørget Sofie Wickstrøm for en fin debut i BUL-drakten, for sju minutter etter at BUL tok ledelsen ble hun spilt gjennom og satte fra skrått hold ballen i mål. Skedsmo reduserte tre minutter senere og stillingen sto seg til pause.

PANGDEBUT: Her setter Sofie Wickstrøm sitt første obligatoriske mål i BUL-drakt. Foto: Magne Ek

Bare tre minutter ut i den andre omgangen fikk BUL tildelt straffespark. Therese Vollan Kristensen sendte keeperen til venstre og ballen til høyre. To minutter senere mottok Karianne Thomassen ballen ute på kanten, gikk innover i banen og plasserte ballen i krysset ved lengste stolpe.

Gjestene førte mye av spillet de siste 20 minuttene, men klarte i løpet av den tiden kun en gang å overliste BUL-keeper Ulrikke Rye Josefsen. Dermed vant BUL 4-2 og er videre i norgescupen.

Blant de nordnorske klubbene er Fløya videre etter hele 15-0 over Mjølner, mens Grand Bodø tok seg videre ved å slå Brønnøysund 4-1. I skrivende stund har også Djerv 1919, Nardo, Lillestrøm, Kolbotn, Lyn, Byåsen, Fjellhamar, og Fyllingsdalen tatt seg videre til åttendedelsfinale.