BULs fotballherrer har ikke fått noen optimal start på sesongen, og den nyansatte hovedtreneren Jon Steinar Eriksen fikk ikke mer å glede seg over da bossekopingene møtte Kirkenes på bortebane lørdag. BUL tapte 0-5 og står oppført med tre strake tap i serien pluss et bittert cupnederlag for Mjølner. Det er triste fakta for klubben som for to år siden spilte i 2. divisjon.

– Det er klart at jeg er skuffet over resultatet, men jeg kan ikke skylde på spillene som var med østover. De ga alt de hadde, og ingenting gleder et trenerhjerte mer enn det. Men det er klart at hele ti forfall til denne bortekampen hadde mye å si. Vi kunne gitt KIF mye tøffere kamp om poengene med fullt mannskap. Men det er gjerne slik det er å være trener i Finnmark. Jeg hadde håpet å unngå at det ble slik i år, men allerede i tredje serierunde ble det altså problematisk. Man har lyst til å slå hull i veggen, men det hjelper dessverre ikke så mye. Jeg må bare hylle de som spilte kampen og gjorde sitt beste. Det er slike spillere vi ønsker å ha i BUL, sier en tankefull Jon Steinar Eriksen til Altaposten.

Han ønsker å trekke frem to spillere som han er særdeles fornøyd med.

– Hugo Andre Isaksen er skadet, men fullførte likevel 90 minutter. Det står det vanvittig respekt av. I tillegg var det hyggelig å kunne gi Lars Mølmen Isaksen sin debut i 3. divisjon. Han klarte seg veldig bra, avslutter BUL-bossen.