Alta - TUIL 2-2

(3-3 e.e.o, 5-7 str.)

Alta IF og Tromsdalens juniorherrer møttes i første runde i juniorcupen i Finnmarkshallen fredag. Gjestene ledet 2-0 etter 34 minutter, men to scoringer av Vebjørn Skorpen (en i hver omgang) sørget for ekstraomganger.

I andre ekstraomgang så Johnny Mathis Utsi atTUIL-keeperen sto langt ute og sendte Alta i ledelse med et skudd fra 30-40 meter. Men tre minutter før ekstraomgangene var over utliknet TUIL som ble ledet av tidligere Alta-, TIL- og TUIL-spiller Ole Talberg.

Like før utlikningen hadde Alta en megasjanse til å øke ledelsen, men et tigersprang av TUIL-keeperen hindret scoring.

To bom

I straffesparkkonkurransen scoret gjestene på sine tre første, mens Alta-guttene kun satte to. Alta bommet også på sitt fjerde forsøk og TUILs Tobias Hansen avgjorde dermed kampen da han scoret på gjestenes fjerde.

– Kjedelig når vi leder 3-2 til det kun gjenstår noen få minutter. Men da jeg ikke klarte å redde noen av straffesparkene, mens vi bommet på to, da går det sånn, sa Alta-keeper  Ivar Magnus Oskal (17) som derimot reddet et straffespark på stillingen 2-1 til gjestene og hadde flere gode redninger i kampen.