Sparebanken Nord-Norge går inn som hovedsponsor for Alta IFs fotballgruppe og samarbeidspartner for Alta IFs håndballgruppe.

– Vi er veldig godt fornøyde med å komme i havn med denne avtalen. Jeg vil ikke gå ut med nøyaktig hvor mye penger det er snakk om, men kan avsløre at det handler om et høyt sekssifret beløp. Det er vår beste avtale som 2. divisjonsklubb noensinne, sier Alta IFs markedssjef Tron Møller Natland til Mediehuset Altaposten.

– Vi ønsker å bidra til at det legges et fundament for en sunn økonomi og gode sportslige resultater, kommenterer banksjef John-Ivar Nilsen.

– Med denne komplette og omfattende avtalen, kombinert med god kompetanse i Alta IF, har vi tro på at Alta IF Fotball og Alta IF Håndball vil lykkes i å oppnå sine målsettinger.

– Alta IF er en klubb med en sterk historie og store ambisjoner. Det jobbes svært godt i klubben både i bredden og i toppen, og vi er sterk i troen på at samarbeidet med Sparebanken Nord-Norge vil styrke oss. Det handler ikke bare om økonomi, men også den kompetansen som ligger hos banken knyttet til organisasjon, strategiarbeid og mye mer. Vi ønsker en samarbeidspartner som jobber aktivt sammen med oss for å styrke klubben, og det mener vi å ha funnet i Sparebanken Nord-Norge, sier Møller Natland.