Rune Repviks mannskap var store favoritter foran onsdagens bortekamp mot 3. divisjonslaget Fløya, som tapte 1-5 hjemme for Tromsøs rekruttlag i serieåpninga sist helg.

Men cup er cup, og hjemmelaget viste muskler da Alta IF gjestet Fløyabanen. Fløya vant 1-0 og er videre til andre runde i norgesmesterskapet for menn.

– Dette svir skikkelig. Jeg er vært med på noen grimme nedturer, men dette er et av mine tyngste tap noensinne, sier en svært skuffet Rune Repvik til Altaposten.

Han mener at Alta-guttene leverte en brukbar førsteomgang. Men dårlige avslutninger og mye svakt pasningsspill ødela kvelden for gjestene fra Nordlysbyen.

– Vi skapte en del før pause, men slet hele tiden med underlaget. Det var en gammel glatt kunstgressbane som vi ikke håndterte i det hele tatt. Fløya fikk en skikkelig boost etter scoringen i 2. omgang, og kjempet hardt. Dermed stanget vi mye mot en forsvarsmur som holdt bra stand. Jeg kan ikke si noe på innsatsen, men det er klart at jeg er skuffet over resultatet. Det svir forferdelig å tape i cupen allerede nå, konstaterer Alta IF-treneren.