Onsdag ettermiddag møttes BUL og Mjølner til dyst i 1. runde i norgesmesterskapet for menn. Oppgjøret på Coop-banen ble akkurat så tett som BUL-trener Jon Steinar Eriksen hadde sett for seg, men 2. divisjonslaget fra Narvik trakk det lengste strået i cupbataljen.

Avgjørelsen falt rett etter hvilen da gjestene ble tildelt straffespark. Ballen ble satt sikkert i nettet fra ellevemetersmerket, og til tross for flere sjanser begge veier ble dette kampens eneste scoring.

Med 1-0-seier i Bossekop er Mjølner klar for den andre NM-runden, mens BUL kun har serien å konsentrere seg om nå. De møter Fløya på hjemmebane førstkommende lørdag.

Før pause var hjemmelaget best, og både Nicolai Skorpen Andersen og David Tran hadde gode muligheter til å sende BUL-guttene i ledelsen. Spesielt sistnevntes sjanse var stor. På nesten åpent mål skjøt Tran over på en dødball.

Gjestene kom med mer de siste 20 minuttene, men skapte ikke en eneste stor sjanse i første halvdel av matchen. Etter hvilen bølget det mer frem og tilbake, men ingen av lagene var gode nok foran mål.