Tverrelvdalen idrettslag har full dekning i alle undergrupper bortsett fra fotballen. Her mangler de en leder, og tross iherdig innsats av valgkomiteen har det ikke vært mulig å finne en ny lederkandidat. Det er svært problematisk for idrettslaget.

– Vi skal ha et ekstraordinært årsmøte 29. april, der hovedsaken er å få på plass en ny leder for fotballgruppa. Vi har fått på plass fem særdeles gode aktører i fotballstyret, men mangler altså en som kan fylle den viktigste posten. Valgkomiteen har jobbet knallhardt i tre-fire måneder med å finne aktuelle kandidater. Dessverre har vi ikke lyktes i vårt arbeid, kommenterer Geir Ove Bakken, som har utgjort årets valgkomité sammen med klubblegendene Bjørnar Mjøen og Torgeir Dahle.

Han håper at det finnes ildsjeler der ute som valgkomiteen har oversett, og som kan tenke seg å gjøre en jobb for Tverrelvdalen.

– Det er slett ikke bestandig man vurderer de rette personene. Det kan være flere svært kompetente folk som vi ikke har tenkt på i det hele tatt, og jeg håper at noen tar kontakt med oss innen 29. april. Å være uten leder kan få store konsekvenser for aktiviteten i gruppa. Hvis det er noen som kan hjelpe kan de ringe meg uansett tid på døgnet. Dette er utrolig viktig for oss, fastslår Bakken.