Tromsø-løper Snorri Einarsson leverte en strålende konkurranse da seniorene avsluttet norgesmesterskapet i Harstad lørdag ettermiddag. Distansen var 50 kilometer i klassisk stil. Altaværingen gikk inn til 14. plass og holdt velkjente navn som Niklas Dyrhaug, Sindre Bjørnestad Skar, Emil Nyeng, Emil Iversen og Geir Ludvig Aasen Ouren bak seg på resultatlista.

Det var spesialsprinteren Eirik Brandsdal som vant lørdagens femmil. Didrik Tønseth ble nummer to og Hans Christer Holund tok tredjeplassen.

Bjørn Vidar Suhr endte på 45. plass. Bjørn Thomas Nygaard ble nummer 58, mens Finn Hågen Krogh, som var bra med tidlig i løpet, måtte ta til takke med 100. plass. Han var over 20 minutter bak Eirik Brandsdal.