BUL og Skjervøy spilte 1-1 i første kvalifiseringsrunde til norgescupen. Ingen av lagene klarte å score i ekstraomgangene så kampen måtte avgjøres på straffespark. Gjestene fra Troms bommet på sin andre straffe da , mens BUL scoret på sine.

Da Reidar Waage, tidligere TUIL-spiller som har vendt hjem til Skjervøy og er en del av trenerteamet i moderklubben, gjorde seg klar følte BUL-keeper Lars-Johan Larsen seg trygg.

– Han var lett å lese. Det var som å redde et skudd fra midtbanen, sa keeperhelten med et smil etter kampen.

Da BUL scoret på sitt fjerde straffespark var kampen avgjort og BUL tok seg videre til andre kvalifiseringsrunde.

BUL-kaptein Martin Strøm sendte vertene i ledelse bare sju minutter ut i kampen, men Svenn Johansen utliknet for gjestene like etter at de hadde fått en mann utvist i starten av andre omgang. Til tross for at BUL spilte mot ti mann i  70 minutter (inkl. ekstraomgangene) så klarte de ikke å avgjøre kampen før straffesparkkonkurransen.

Martin Mathisen, Mihkku Måsø og Anthony Logje scoret på BULs tre første straffespark. Da Skjervøy bommet på andre og tredje forsøk kunne Andre Jenssen avgjøre på BULs fjerde straffespark noe han gjorde.