Tromsø - Alta 3-0: Tsjekkeren Zdenek Ondrasek sendte hjemmelaget i ledelse sju minutter ut i kampen da han headet inn en corner fra Thomas Drage. Øksfjording, og tidligere Alta-spiller, Magnus Andersen økte til 2-0 bare kvarteret ut i kampen da han fyrte av og satte ballen i stolpen og inn bak Alta-keeper Maris Eltermanis.

3-0 kom i det 47. spilleminutt da en annen tidligere Alta-spiller, Jonas Johansen, på elegant vis lobbet ballen over Kjetil Thomassen som overtok keeper-plassen i andre omgang.

Eliteserielaget var som forventet klart bedre enn Alta, men gjestene hadde sine målsjanser. Veldig nær var Magnus Nikolaisen da han ni minutter før slutt på utmerket vis ble spilt gjennom av Runar Overvik, men TILs unge keeper Tobias Hjorten Paulsen reddet mesterlig.

Dermed endte det med 3-0 til eliteserielaget Tromsø over 2-divisjonslaget Alta IF.