Med gode skyteforhold og raskt føre lå alt til rette for en tett og jevn kamp om medaljene.

Ingrid Landmark Tandrevoll fra Fossum IL vant i K19, men var bare syv sekunder foran Hilde Eide fra Østre Slidre på andreplass. Bronsen gikk til Turi Thoresen fra Alvdal. I K18 vant Kristine Skjevdal fra Røros foran Nora Mathiesen fra Ullensaker SK. Det skilte kun fem tideler mellom de to. Karoline Erdal fra Førde fulgte opp på tredjeplass, åtte sekunder bak. Kristiane Holm fra Simostranda IL vant da med klarere margin i K17-klassen. Hun slo Randi Nordvang fra Vingelen IL på andreplass med et drøyt minutt. Bronsen i klassen gikk til Mari Wetterhus fra Svene IL. K20-21 ble vunnet va Karoline Knotten fra Vingrom IL foran Ida Herfoss fra Drangedal IL. Anne Leren tok bronsen hjem til Vingelen.

I herreklassene ble det også svært spennende. I M20-21 vant Endre Blikra, kun to tideler foran Marius Haugum. Bronsen i klassen gikk til Kristian Aalerud, som kun var syv sekunder bak gull og sølv. I M19 vant Andreas Eggen fra Hernes foran Sindre Pettersen fra Nittedal og Harald Birkeland Larsen fra Molde. Harald Øygard fra Skrautvål kunne juble for seier i M18, tre tideler foran Nikolai Frydenlund fra Skonseng IL på andreplass og Torstein Opshal fra Lier på tredjeplass. Vebjørn Sørum fra Søndre Ål vant den yngste herreklassen foran Sivert Borgen fra Stiklestad IL og Jørgen Krogsæter fra Ullensaker SK.

Tage Bjørkli fra Alta skiskytterlag og Eirik Johansen fra BUL ble henholdsvis nummer 46 og 47 i 18-årsklassen og Vegard Jørgensen endte på en 66. plass. I M19 gikk Marius Witte inn til en 54. plass. Mats Henrik Anti fra Alta SSL gikk norgescup for seniorer og endte til slutt på en 25. plass.