Søndag var det klart for helgas tredje verdenscuprenn i Val di Fiemme. Håvard Klemetsen sto over fredagens og lørdagens renn, men var tilbake på søndag. Han fikk en solid start med andreplass i hopprennet, kun slått Christoph Bieler fra Østerrike. Klemetsen hoppet 132,5 meter og startet ut ti sekunder etter Bieler. Jam Schmid var på tredjeplass.

I langrennet gikk det ikke like bra med kombinertløperen fra Kautokeino, men han kunne i hvert fall glede seg over en stor norsk dag. Jørgen Graabak kapret nemlig sin første individuelle seier og satte punktum for en strålende helg. Fredag gikk han inn til tredjeplass i det individuelle rennet, mens han på lørdagens lagsprint spurtet Norge til seier. Søndag toppet han altså det hele med å ta sin første verdenscupseier.

– Det var deilig. Jeg har vært nære før, men ikke klart å ta steget helt opp, så da kan jeg krysse av et av målene jeg har på listen. Det er gøy etter en frustrerende sesong så langt, sier Graabak til NTB.

Jan Schmid og Magnus Moan fulgte opp med fjerde- og femteplass, mens Mikko Kokslien ble nummer ti og Håvard Klemetsen nummer 12.