Jørgen Graabak var sterkest i spurten og avgjorde lørdagens lagsprint i kombinert til Norges fordel. Det norske laget med Graabak og Jan Schmid gikk ut et halv minutt bak lederduoen Tyskland og Østerrike. Men på lagsprinten, hvor de to på hvert lag går fire korte etapper hver, ble det fort en stor tetgruppe.

På oppløpet ble det en kamp om seieren mellom Norge, Østerrike og Tyskland. Der viste OL-mester Graabak seg klart sterkest. Trønderen lå bak de to andre inn på oppløpet, men fikk opp farten og gikk inn til seier uten å ha gitt alt. Tyskland kom på andreplass, 0,9 sekunder bak.

Også Norges andrelag med Magnus Moan og Espen Andersen hadde seierssjanse etter hoppdelen. De gikk ut som nummer fire, seks sekunder bak førstelaget. Men da det skulle avgjøres var de avhengt. Det endte med sjetteplass, 17,4 sekunder bak Norges førstelag.

Håvard Klemetsen sto over lørdagens lagsprint. Han har tidligere gått denne øvelsen sammen med Jørgen Graabak, og de har levert meget sterke resultater. Det er fortsatt en stor mulighet for at disse to utgjør Norges førstelag når lagsprinten går av stabelen i VM i Falun.

Konkurransene i Val di Fiemme fortsetter søndag. Da er det individuelt renn, og etter planen skal Håvard Klemetsen stille til start.