Langrennsstjernen fra Tverrelvdalen innledet helga med en svært beskjeden 89. plass i lørdagens renn. Da var det 15 kilometer fri teknikk som sto på programmet. Krogh tok overgang fra allround- til sprintlandslaget foran denne sesongen, og det var ventet at han skulle gjøre et solid byks på resultatlista søndag.

Dessverre ble ikke sprintrennet i klassisk stil noen opptur for 24-åringen. Han klarte ikke å kvalifisere seg for kvartfinale og måtte ta til takke med en skuffende 92. plass totalt. Rennet ble vunnet av Petter Northug jr, som fikk selskap av Sondre Turvoll Fossli og Johan Kjølstad på seierspallen. Pål Golberg, Timo Andre Bakken og Ola Vigen Hattestad var de øvrige tre i finaleheatet for herrer.

I dameklassen var det Barbro Kvåle som stakk av med seieren. Hun holdt unna for Kari Vikhagen Gjeitnes, Kathrine Harsem og Ingvild Flugstad Østberg, som alle ga Kvåle tøff kamp om førsteplassen. Under sekundet skilte de fire i mål. Katja Visnar fra Slovenia og tyskeren Victoria Carl ble henholdsvis nummer fem og seks. Verken Emilie Kristoffersen eller Henriette Heitmann Mikkelsen stilte til start søndag.