Hjemmelaget tok timeout på stillingen 20-22 og hentet seg fint inn i sluttminuttene. BUL-damene utliknet etter hvert til 26-26, men i oppgjørets absolutt siste sekunder satte gjestene inn den avgjørende scoringen. Kampen endte dermed 26-27. BUL-trener Rune Skaufel var skuffet over resultatet, men svært fornøyd med prestasjonen.

- Det er selvfølgelig irriterende å tape et oppgjør som dette. Det legger verken jeg eller jentene skjul på. Vi hentet inn Bardus ledelse på en imponerende måte, og da er det kjedelig å rusle poengløse av banen. Men når det er sagt har vi et svært ungt lag som har all grunn til å være fornøyd med det som ble prestert utpå der. Vi lå under med fem mål en periode, og jentene viste styrke ved å ta dem igjen. Alt i alt var det masse positivt å ta med seg videre. Vi satser på at marginene bikker i vår favør allerede når Ankenes kommer på besøk i morgen, sa Skaufel til A-sporten få minutter etter kampslutt.

Kampfakta

BUL - Bardu 26-27 (11-14)

Mål for BUL: Maria Brox Fjellheim 9 (1), Oda Jæger 5, Amanda Brendgen 4 (1), Vera Nordeidet 2, Marianne Johansen 2, Johanne Romsdal Lian 1, Johanne Nikolaisen 1, Charlotte Schwaiger 1 og Therese Heggheim 1

Flest mål Bardu: Camilla Dolmseth 10 (1)

Utvisninger: BUL 2x2 min. Bardu 1x2 min.

Dommere: Jan Petter Bugge og Petter Ridder-Nielsen