Alta IFs hovedtrener var vitne til et nervepirrende drama i Finnmarkshallen søndag ettermiddag. Ullensaker/Kisa tok ledelsen, og selv om Rune Ertsås sørget for balanse i regnskapet var det ikke nok. Hjemmelaget måtte vinne for å ha en sjanse til å berge plassen. Massevis av brente sjanser og Håvard Nomes straffebom gjorde det mentalt slitsomt å følge oppgjøret fra sidelinja, men gleden over den avgjørende scoringen var desto større da den endelig kom.

– Det var en sinnssykt herlig følelse å se ballen rulle i nettet. Jeg jublet som gal noen sekunder, men så var det kjapt ned på jorda igjen. Vi hadde gjort klar Øyvind Veseth Olsen i tilfelle det skulle bli en scoring, og da var det bare å få gjort byttet i full fart. De siste minuttene var stressende, men vi gjorde en god jobb defensivt og guttene har virkelig fortjent sjansen til å berge plassen, sier Repvik til A-sporten.

Han legger ikke skjul på at det var tungt og til tider frustrerende å se hvordan Alta-guttene misbrukte sjanse på sjanse.

– Det var ikke enkelt. Men samtidig var det godt å se at vi produserte såpass mange store sjanser, og vi visste at den neste muligheten kunne bli avgjørende. Vi gikk over til 3-4-3 mot slutten, og rett før scoringen spilte vi med bare to forsvarsspillere. Vi måtte gamble, og heldigvis gikk det bra denne gangen. Samtidig gjorde vi mye rart bakover på banen, og skal egentlig være sjeleglad for at det ikke ble tap. Pasningskvaliteten i de bakre rekker var ikke noe å skryte av. Det må vi ta tak i foran oppgjøret mot Hønefoss.

Han tror at lagets muligheter til å slå Hønefoss på bortebane er gode.

– Vi har en positiv inngang til denne matchen. Hønefoss har alt å tape, mens vi har alt å vinne. Det vil være en katastrofe for Hønefoss å rykke ned fra eliteserien til 2. divisjon på to sesonger, og det presset har de på sine skuldre. Vi kan angripe kampen på en helt annen måte, fastslår Repvik.